När olika saker ska transporteras på verkstaden, inom industrin, på energiverk eller andra platser så är det inte fel att ha olika sorters rullbanor. Det finns idag flera olika sorters typer av dessa. Det är kedjebana så väl som Conveyor System som bandtransportörer som kan vara bra att ha. Det finns rätt mycket tunga saker inom flera branscher. Det är inte ergonmiskt försvarbart att försöka lyfta det på egen hand. En del saker går inte ens lyfta eller flytta utan hjälp. Är det till exempelvis ett företag som tillverkar bilar är det bra att ha ett transportband att förflytta dem med. Det finns ett bra företag som erbjuder olika företag rullbanor, kedjebanor och mycket mer. De heter Vecto AB. 

Behöver ni transportörssystem?

Om det är så att ni är ett företag i behov en en kedjebana eller andra sorters rullbanor så är det inte fel att kontakta Vecto. Detta företag ligger i Skåne och de har specialiserat sig på att kunna erbjuda  totala systemlösningar inom intern transport- och materialhanteringsteknik. Dessutom så kan detta företag även leverera transportutrustningar. Dels i enskilda moduler, dels som nyckelfärdiga anläggningar.

Tänk ergonomiskt

Ergonomi är något som alla bör tänka på, oavsett bransch som man jobbar i. Det är viktigt att inte stå eller gå fel, lyfta tungt eller sitta i en dum ställning. Allt fler arbetsplatser har börjat se över det ergonomiska allt mer. Kanske det är dags att även för er göra det?

26 Dec 2019