Att orka mer, få mer energi, går det? Självklart gör det de! Genom att äta rätt, kanske ta kosttillskott så går det utmärkt. Intresserad av bra tillskott? Klicka här för mer information. För att öka din energi finns det ett par tips vi kan dela med oss av.

Ät ordentligt är det första tipset. För att kunna ha energi för att orka hela dagarna är det viktigt att få i sig alla näringsämnen som kroppen behöver. Ha ett jämnt blodsocker med.

Ett annat tips är att röra på dig. Det är så att du stimulerar blodflödet och syresättningen i kroppen.

Fler bra tips

Mer tips på att få mer energi är att vara ute så mycket du kan när det är ljust ute. Ljus gör oss pigga. Satsa även på bra belysning hemma och på jobbet då det gör dig piggare.

Att sova ordentligt ger även det energi. Försök sova 7-9 timmar per natt. Sen är det även bra att träna mentalt, tänka positivt och dricka mycket vatten.

Att tänka på hur man andas är även det bra, du får då in mer syre i kroppen. Att ta några djupa andetag kan  hjälpa dig att slappna av och varva ner. Behöver du piggas upp, sätt på bra musik!

Sista tipset, det är att skratta mycket, och ofta! Skratt frisätter endorfiner som gör oss glada och kan hjälpa oss av bli av med negativ stress. Skratta tilsammans med andra det ger bästa effekten.

 

 

26 Jun 2018