Är det så att du jobbar inom industribranschen och har behov av materialhantering med mera, läs mer här. Ett företag att vända sig till nämligen är Rockad. Detta företag har stor erfarenhet av arbete inom industribranschen. De startade 2001 och sedan dess har de sett och upplevt en hel del. Det gör att de har koll på alla möjliga perspektiv från denna bransch. De kan därmed hjälpa till med olika sorters problem även om det känns som om det är olösligt. 

Drivkraften som detta företag har är att optimera företags produktion till att vara så effektiv och smidig som möjligt. Det gör de genom att skapa olika sorters lösningar. för unika problem. Bland annat kan de hjälpa dig att ställa, sätta, flytta, lyfta, höja, sänka eller pressa tunga föremål och att skapa den komponent, produkt eller maskin som du behöver. 

Specialanpassade don

Detta företag kan det mesta om ställdon, lyftdon och pressdon. Det finns olika krav på material och funktionalitet beroende på vad det är för industri. Rockad har som mål att alltid leverera en produkt med hög kvalitet och lång livslängd. Den är dessutom kostnadseffektiv. 

Rockad kan ebjuda dig och andra kunder det bästa som finns på marknaden utifrån ditt behov. De kan specialanpassa om det är vad som krävs. 

Om du tycker det låter som om detta företag kan ge dig och din industri det du behöver, läs mer på deras hemsida. Där står det mer om både olika don och om materialhantering. 

 

 

 

21 Oct 2019