Vet ni hur bekvämt det är att använda sig av en flyttstädning i Stockholm när man flyttar? Det underlättar något så enormt och man kan lägga tiden som man själv tänkt städa på att göra allt annat som måste göras. Man kan fokusera på själva flytten och man kan även se till att göra de där sakerna som att byta adress och flytta abonnemang. Man får helt enkelt mycket mer tid över till att göra andra saker. Sedan innebär en flyttstädning att man garanterat lämnar ifrån sig en ren och välstädad lägenhet till hyresgästen som kommer efter.

Spara mer tid med hemstädning

När man väl flyttat in till en ny lägenhet, kanske en bostadsrätt så är det inte fel att använda sig av hemstädning i Stockholm. De kan komma varje eller varannan vecka och städa ens lägenhet så att man kan lägga den tiden på annat. Dessutom stör inte denna städning andra gäster då de som städar är professionella och gör det på vettiga tider. Inte som en del grannar som kanske gillar att dammsuga mitt i natten.

Vad man får med hemstädning med Städenergi AB

  • Man kan skräddarsy hur städningen ska se ut och när man vill ha den
  • Man får besked direkt via mail eller sms när städningen är färdig
  • Man får 15 % rabatt på deras andra tjänster de har så som fönsterputsning och flyttstädning
  • De har både F-skattesedel och kollektivavtal
  • Man sparar tid och får ett välstädat hem

Om man är osäker på vad en hemstädning är så kan man boka in en provstädning. Då får man testa på en städning hemma och den utförs inom två veckor från att man bokar in den. Tycker man efteråt att det är något som verkar passa bra så kan man beställa ett så kallat städabonnemang som innebär att man får det städat kontinuerligt.

14 Nov 2014