Ett ställe alla borde besöka någon gång i livet är Argentina. Att resa till Argentina är inte så svårt. På inca.se finns det flera resor just hit. Argentina ligger i Latinamerika och huvudstaden heter Buenos Aires. Buenos Aires är en stor stad med 2,8 miljoner människor. Ska man resa till Argentina får man ju definitivt inte missa en del saker, bland annat har de en enormt vacker natur, gott kött att äta ute och inhemsk vin som är delikat. De har ju även fotboll i mängder om det är något som är av intresse. Att åka hit är en dröm jag har så det kanske blir att boka en resa snart?

Se hela Argentina

På Inca Tours sida så har en resa de kallar Argentina runt och det är en komplett rundresa som innehåller höjdpunkter så som:

  • Buenos Aires
  • Iguazúfallen
  • Besök djurlivet vid Valdezhalvön
  • Patagoniens glaciärer.

Det kan vara smart att välja en organiserad resa så att man får se hela landet. Åker man själv kan det vara risk att man missar många saker. Fördelen med att resa till Argentina är att det är vitt skilda miljöer. Det är stadsliv i Buenos Aires så väl som det är djur och natur att beskåda i dess närhet. Bland annat finns det vackra vattenfall, glaciärer och mycket mer. Det finns som sagt mycket att se och göra i detta land och man får aldrig en tråkigt stund.

25 Mar 2016